Original Supreme

0 out of 5
()

ORIGINAL SUPREME: Hrana napravljena specijalno za aktivne pse, radne pse, gravidne kuje, kuje u laktaciji I mlade pse u razvoju. Veći procenat proteina I veći procenat masti, za razliku od
većine granula, karakteriše je kao energetsku odnosno kao visoko kaloričnu.

sp_23-1-1-1. Kategorija:

ORIGINAL SUPREME: Hrana napravljena specijalno za aktivne pse, radne pse, gravidne kuje, kuje u laktaciji I mlade pse u razvoju. Veći procenat proteina I veći procenat masti, za razliku od
većine granula, karakteriše je kao energetsku odnosno kao visoko kaloričnu.

Šta jede lovački pas?

Lovački pas jede ORIGINAL SUPREME.

Šta je ORIGINAL SUPREME?

ORIGINAL SUPREME je visoko kalorična granula koja obezbedjuje energiju psu za posebne zadatke i dnevne aktivnosti. Uvek je pametnije davati psu hranljivije I masnije granule nego povećavati količinu obroka, jer nije bitan kvantitet nego kvalitet. Kada nas pitaju čime hraniti psa pre I za vreme izložbe, kako hraniti kuju posle štenjenja usled gubitka kilaže I mišićne mase, kako hraniti psa u zimskom periodu I u ostalim sličnim stresnim situacijama uvek je preporuka da to mora biti granula sa povećanim procentima proteina I masti. Zašto?
Protein sadrži amino kiseline koje pas ne može sam proizvesti a manjak esecijalnih amino kiselina dovodi do gubitka mišića, lošijeg izgleda krzna I slabijeg imunološkog sistema. Protein kao osnovni gradivni materijal pomaže u izgradnji zdrave I jake muskulature a masti daju energiju kako bi pas održao formu I idealnu težinu.
ORIGINAL SUPREME je hrana koja će mu obezbediti tu energiju i zasititi ga u potpunosti.

Deklaracija

SASTAV: Zrna žitarica, njihovi proizvodi i sporedni proizvodi, meso i životinjski sporedni  proizvodi, ulja i masti, kvasac i mineralne materije.

ANALITIČKI SASTOJCI:

Proteini 25%
Masti 15%
Sirova vlakna 2,7%
Sirov pepeo 9,2%
Vlaga 10%

ANALITIČKI SASTAV ADITIVA PO KILOGRAMU:

Vitamin A ( Retinolacetat ) 12000 IU,
Vitamin D3 ( Holekalciferol ) 1200 IU,
Vitamin E ( DL-a-Tokoferilacetat ) 150 mg,
Gvožđe ( Gvožđe- (II)- Sulfat- Monohidrat ) 70 mg,
Mangan ( Mangan- (II)- Oksid ) 28 mg,
Bakar ( Bakar-(II)- Sulfat-Pentahidrat ) 9,2 mg,
Cink ( Cinksulfat- Monohidrat ) 105 mg,
Jod ( Kalcijum Jodat ) 0,87 mg,
Selen ( Natrijum Selenit ) 0,35 mg,
Antioksidanti i
Prirodni konzervansi.

Uputstvo

Uputstvo za upotrebu:
Preporučena dnevna doza od 130-180 gr. na 10kg telesne mase.

Hranu uvoditi postepeno, u periodu od 5 dana mešati sa hranom koju ste do tada koristili, nakon toga je možete davati posebno, preporučena dnevna doza je smernica u korišćenju proizvoda. Količina dnevnog obroka zavisi od stanja, starosti i kondicije Vašeg psa, kao i godišnjeg doba. U letnjem periodu smanjiti preporučene količine, a u zimskom povećati, kako bi se održala telesna težina Vašeg psa. Davati u suvom stanju ili potopljeno u vodi, u zavisnosti od toga kako Vaš pas radije jede. Obratite pažnju da im je sveža i čista voda uvek dostupna.

Čuvati na sobnoj temperaturi, suvom i tamnom mestu. Upotrebljivo do datuma utisnutog na poleđini ambalaže. Broj šarže (lot) je datum do kad je proizvod upotrebljiv.

Nije za ljudsku upotrebu.