Original Appetite 14kg

0 out of 5
()

Hrana napravljena specijalno za izbirljive pse I pse koji odbijaju granule. Suva hrana ( granula ) je jedina kompletna hrana sa svim potrebnim mikro I makro elementima I ništa je ne može zameniti.

Očisti
sp_23-1. Kategorija:

Hrana napravljena specijalno za izbirljive pse I pse koji odbijaju granule. Suva hrana ( granula ) je jedina kompletna hrana sa svim potrebnim mikro I makro elementima I ništa je ne može zameniti.

Šta jede izbirljiv pas?

Izbirljiv pas jede ORIGINAL APPETITE.

Šta je ORIGINAL APPETITE?

ORIGINAL APPETITE je granula ( suva hrana ) specijalno napravljena za izbirljive I istančane ukuse vašeg psa. Sastojci koji su korišćeni su specijalno birani kako bi zadovoljili sve potrebe, potpun ukus I vitaminsko mineralni dnevni unos.

U našem pet shop-u AVAV svakodnevno dolaze ljudi sa istim problemom “Moj pas neće da jede granule!”. Najčešći uzrok zbog čega pas odbija granule je stvorena loša navika od strane svih nas koji verujemo u to da pas treba jesti ostatke od ručka. Zabluda. Domaća hrana je svakako psu ukusna I primamljiva ali začini I način  spremanja apsolutno ne pružaju neophodne hranljive sastojke a pritom je I teška za varenje.  Nemojte to raditi.

Upravo zato postoji ORIGINAL APPETITE.

Probajte I obezbedite psu zdrav, kompletan I ukusan obrok.

Deklaracija

SASTAV: Zrna žitarica, njihovi proizvodi i sporedni proizvodi, meso i životinjski sporedni  proizvodi, ulja i masti, kvasac i mineralne materije.

ANALITIČKI SASTOJCI:

Proteini 18%
Masti 7%
Sirova vlakna 3,3%
Sirov pepeo 6,2%
Vlaga 10%

ANALITIČKI SASTAV ADITIVA PO KILOGRAMU:

Vitamin A ( Retinolacetat ) 6000 IU,
Vitamin D3 ( Holekalciferol ) 600 IU,
Vitamin E ( DL-a-Tokoferilacetat ) 60 mg,
Gvožđe ( Gvožđe- (II)- Sulfat- Monohidrat ) 30 mg,
Mangan ( Mangan- (II)- Oksid ) 11 mg,
Bakar ( Bakar-(II)- Sulfat-Pentahidrat ) 5,3 mg,
Cink ( Cinksulfat- Monohidrat ) 53 mg,
Jod ( Kalcijum Jodat ) 0,5 mg,
Selen ( Natrijum Selenit ) 0,2 mg,
Antioksidanti
Prirodni konzervansi I
Prirodne boje.

Uputstvo

Preporučena dnevna doza od 140-200 gr. na 10kg telesne mase.
Uputstvo za upotrebu:
Hranu uvoditi postepeno, u periodu od 5 dana mešati sa hranom koju ste do tada koristili, nakon toga je možete davati posebno, preporučena dnevna doza je smernica u korišćenju proizvoda. Količina dnevnog obroka zavisi od stanja, starosti i kondicije Vašeg psa, kao i godišnjeg doba. U letnjem periodu smanjiti preporučene količine, a u zimskom povećati, kako bi se održala telesna težina Vašeg psa. Davati u suvom stanju ili potopljeno u vodi, u zavisnosti od toga kako Vaš pas radije jede. Obratite pažnju da im je sveža i čista voda uvek dostupna.
Čuvati na sobnoj temperaturi, suvom i tamnom mestu. Upotrebljivo do datuma utisnutog na poleđini ambalaže. Broj šarže (lot) je datum do kad je proizvod upotrebljiv.
Nije za ljudsku upotrebu.